Verstand van wonen, gevoel voor mensen!

Een woning verkopen is een intensief en dikwijls ingewikkeld proces. Michel makelaars en taxateurs hanteert in dezen in feite drie belangrijke stappen.

MARKTKENNIS: Een goed advies

Een geslaagde verkoop begint natuurlijk met een goed advies. Bij verkoopplannen zullen wij uw woning uitgebreid bekijken en vervolgens een goed onderbouwd waarde- en verkoopadvies geven. Wij als NVM-makelaarskantoor kunnen hierbij o.a. bouwen op ons mooie NVM-uitwisselingssysteem. Hierdoor kunnen wij een goede marktvergelijking maken om zodoende samen met u ook uw woning zo goed mogelijk te waarderen. Tevens geven wij tips om uw woning voor verkoop zo aantrekkelijk mogelijk te maken.  

GOED IN BEELD: Een professionele presentatie

Heel belangrijk is de marketing. Samen met u zullen wij bepalen hoe wij uw woning optimaal in de publiciteit kunnen brengen. Wij gaan voor kwaliteit en vindbaarheid! Daarom werken wij met professionele fotografen en met het complete Funda Presentatiepakket (plattegronden, 360° foto’s en een fraaie woonvideo). Zo zal uw woning in de online marketing optimaal tot zijn recht komen!  

GOEDE VERKOOPRESULTATEN: Uw belang

Wij zorgen voor een optimale en bijzonder fraaie presentatie van uw woning. Wij doen ons werk met enthousiasme, gedrevenheid en met het oog op alle betrokkenen, waarbij wij u en uw belang centraal stellen: u bent onze opdrachtgever! Dat leidt voort tot uitstekende verkoopresultaten. Dat is waar het om gaat en daar werken wij graag voor!