Michel Makelaardij Schinnen

Huis kopen in Schinnen? Of huis verkopen in Schinnen? Michel Makelaardij Zuid-Limburg is uw vertrouwde makelaar in Schinnen en omgeving!

Wanneer u uw woning in Schinnen wilt verkopen of uw droomhuis wilt kopen in Schinnen, dan wilt u graag samenwerken met een kundig en gedreven makelaar in Schinnen. Onze slogan is niet voor niets: ‘Verstand van wonen, gevoel voor mensen’. Wij hebben inmiddels +10 jaar als gecertificeerd NVM makelaar ervaring in Limburg en hebben alle (markt)kennis in huis om ook uw huis in Schinnen en omstreken succesvol te verkopen. Onze enthousiasme, marktkennis en gedrevenheid is ook wat onze klanten zo in ons waarderen. Daar zijn wij enorm trots op!

Neem contact op »
9,3 beoordeling op Funda!

 

⭐⭐⭐⭐⭐ - Funda
"Een zeer prettig en deskundig team dat doet wat het beloofd. Enkele kenmerken zijn vasthoudendheid, resultaatgericht, enthousiasme, flexibel, realistisch, vertrouwen etc. Kortom ik kan ze iedereen warm aanbevelen."

- Dhr. Hermans- 

 

U de koffie, wij de vlaai?
Plan nu een gratis adviesgesprek

Heeft u plannen om uw huis te verkopen in Schinnen en omstreken? De huizenmarkt is op dit moment bijzonder gunstig voor verkopers. Dat weten wij als Makelaar in Schinnen maar al te goed. De vraag is groot en het aanbod klein, dus als verkoper kunt u momenteel goede zaken doen. Maar waar moet u beginnen?

Hoe haalt u het meeste rendement uit de verkoop? En wat is nu echt een eerlijke prijs? Het antwoord op deze en andere vragen ontdekt u tijdens een geheel vrijblijvend waarde adviesgesprek met onze makelaars in Schinnen. Bij ons op kantoor, of gewoon lekker bij u thuis. Wij zorgen in ieder geval voor een lekker stuk vlaai. 🍰

Gratis waarde adviesgesprek »

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐ - Funda
"Renaldo is een makelaar die alle tijd voor je neemt, de juiste kennis en kunde heeft en open en eerlijk communiceert. Tijdens het hele verkoopproces heb ik met een gerust hart alles uit handen gegeven."

- Mevr. Janssen - 

 

Huis kopen in Schinnen?

Een huis kopen in Schinnen kan best spannend zijn. Gelukkig kunt u vertrouwen op advies van onze aankoopmakelaars in Schinnen en omstreken. Wij weten alles over het kopen van een huis en kunnen u goed begeleiden gedurende het hele koopproces, van bezichtiging tot overdracht.

Vrijblijvend aankoopadvies »

 

 

Gedreven, vakkundig en altijd vol passie en plezier!
Dat is wat onze klanten zo waarderen aan onze aanpak. 🏆

 

⭐⭐⭐⭐⭐ - Funda
"Zeer goede makelaar, makkelijk toegankelijk en zeer behulpzaam een echte aanrader. Altijd snel bereikbaar en denk ook mee in oplossingen. Zoek je een makelaar dat ben je bij deze op het juiste adres. Renaldo bedankt voor de service."

- Dhr. Hendrix - 

 

⭐⭐⭐⭐⭐ - Funda
"Contact met makelaar en medewerkers op kantoor verliep vlekkeloos. Duidelijke info en communicatie. Verstaan hun vak en de resultaten zijn er naar."

- Dhr. Vonderen - 

 

Wilt u meer weten over het verkopen of kopen van uw woning in Schinnen? Neem nu contact op voor vrijblijvend advies!


Neem contact op »
9,3 beoordeling op Funda!