Meer diensten

Aankoop

Steeds meer mensen weten de weg naar Michel NVM makelaars en taxateurs als aankoopmakelaar te vinden. Veelal gedreven door de zoektocht naar de “droomwoning” komen steeds meer woningzoekenden erachter dat het beoordelen van de gevonden en/of gewenste woning en tegenwoordig ook de aankoop ervan minder gemakkelijk is dan verondersteld.

Om u optimaal te kunnen begeleiden bij het aankopen van een woning is het belangrijk om uw wensen en mogelijkheden goed tegen het licht te houden. Daarnaast dient de beoogde woning goed onderzocht te worden. Hoe is de ligging, waar ligt de grens tussen de informatie- en onderzoeksplicht, is de prijsstelling acceptabel?  Bedenk tevens dat de verkoper van de woning meestal vertegenwoordigd wordt door een professionele onderhandelaar, de verkopend makelaar die voor de verkoper werkt…!

Kortom: bij de aankoop van een woning komt veel meer kijken dan u denkt. Wilt u hierin professioneel begeleid worden en een huis met optimaal resultaat aankopen, bel of mail dan gerust.

Of vul het volgende woonwensenformulier in.

Verhuur

Verhuren kan heel interessant zijn als belegging voor later of om een bepaalde periode van leegstand te overbruggen. Ook hiervoor kunt u bij Michel NVM makelaars en taxateurs terecht.

Met dezelfde marketingmogelijkheden als bij verkoop wordt intensief en volgens vaste richtlijnen naar een geschikte huurkandidaat gezocht. Ook hierbij staat de persoonlijke aandacht voor u centraal, u moet immers de komende tijd verder met de huurder van uw woning.

Wanneer wij een kandidaat-huurder gevonden hebben, dan zullen wij deze screenen middels onze NVM-Woontoets. Dat biedt zekerheid aan u als verhuurder. Michel neemt u vrijwel alle werk uit handen en zorgt tevens voor een juridisch correcte NVM-huurovereenkomst.

Taxaties

Michel NVM makelaars en taxateurs verzorgt duidelijk onderbouwde en breed geaccepteerde taxatierapporten voor alle voorkomende doeleinden. Door het lidmaatschap bij de NVM, de registratie in het register VastgoedCert en de aansluitingen bij zowel het NWWI alsook de Taxateursunie, worden de rapporten van Michel NVM makelaars en taxateurs door alle banken en geldverstrekkers, notarissen, advocaten en de belastingdienst geaccepteerd.

Heeft u een taxatie nodig? Bel dan gerust voor een afspraak of klik op de knop hieronder. Dan heeft u het rapport binnen enkele werkdagen in uw bezit, bel of mail dan gerust.

Of vul het volgende formulier in.